Gündem

Çocukların merakla beklediği çocuk eğlence merkezi şekilleniyor

BAŞKAN DİNÇER; ‘’BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİ ÖLÇEĞİNDEKİ PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRMEYE DEVAM EDİYORUZ’’ Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, çocukların eğlenirken öğrenmelerini sağlamak, fiziksel ve sosyal gelişimlerini desteklemek için planladıkları ve inşaat çalışmalarını başlattıkları..

Çocukların merakla beklediği çocuk eğlence merkezi şekilleniyor
banner

BAŞKAN DİNÇER; ‘’BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİ ÖLÇEĞİNDEKİ PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRMEYE DEVAM EDİYORUZ’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, çocukların eğlenirken öğrenmelerini sağlamak, fiziksel ve sosyal gelişimlerini desteklemek için planladıkları ve inşaat çalışmalarını başlattıkları çocuk eğlence merkezinin şekillenmeye başladığını söyledi.

 ‘TÜM İMKANLARIMIZI SEFERBER EDEREK ÇALIŞIYORUZ’

Çocukların bu projenin tamamlanmasını merakla beklediğini dile getiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Çocuk Eğlence Merkezimiz, çocuklarımız için eğlenirken öğrenmelerini sağlayan bir ortam olacak. Bu tesisimizde çocuklarımız için çeşitli etkinlikler, oyunlar ve eğitici programlar sunacağız. Çocuk eğlence merkezimiz aynı zamanda çocuklarımızın fiziksel becerilerini geliştirmelerine de yardımcı olacak donanımlara sahiptir. Bu merkezimizde kapalı oyun alanları, tırmanma duvarları, jimnastik alanları veya spor salonları gibi fiziksel aktivitelere olanak tanıyacak biçimde tasarladık. Ayrıca, çocuklara sanat, müzik ve dil becerilerini geliştirmeleri için fırsatlar sunabilirler. Oyun gruplarımızın ve çevre düzenlemelerinin tamamlanmasının ardından çocuklarımızın hizmetine sunacağımız tesisimiz için tüm imkanlarımızı seferber ederek çalışıyoruz. Biliyoruz ki çocuklarımız bu tesisin açılmasını heyecanla bekliyor” ifadelerini kullandı.

YENİ NESİL OYUN GRUPLARI YER ALACAK

Çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sunmak için yapımına başlanılan merkez 2 bin metrekare üzerine kuruluyor. Kaba inşaat süreci tamamlanan tesisin içerisinde faaliyet gösterecek olan oyun alanlarında ve kum havuzunda kurulumlar tamamlanıyor. Yeni nesil oyun grupları ve satranç tahtaları bulunan yeni tesiste çocukların verimli zaman geçirmeleri için her ayrıntı planlanarak yapımı gerçekleştiriliyor.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası