banner
Asayiş

Aksaray’da eski nişanlı vahşeti!

Aksaray’da M.A.(15) ailesiyle birlikte gittiği bir nişan töreninde, ayrıldığı eski nişanlısı tarafından tabancayla başından vurularak öldürüldü. Kızını korumaya çalışan baba Doğanay A. ise yaralandı. Olay, Taşpazar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya..

Aksaray’da eski nişanlı vahşeti!
banner

Aksaray’da M.A.(15) ailesiyle birlikte gittiği bir nişan töreninde, ayrıldığı eski nişanlısı tarafından tabancayla başından vurularak öldürüldü. Kızını korumaya çalışan baba Doğanay A. ise yaralandı.

Olay, Taşpazar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre ailesiyle yakınlarının nişan törenine katılan M.A., ayrıldığı eski nişanlısı Muhammet K.(22)’nin silahlı saldırısına uğradı.

Tabancayla başına ateş edilen M. A., yere yığıldı. Kızını korumaya çalışan baba Doğanay A. ise başından yaralandı. Ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen M.A. burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Baba Doğanay A’da aynı hastanede tedavi altına alındı. Olaydan sonra kaçan şüpheli Muhammet K. polis ekipleri tarafından suç aleti tabanca ile yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası