banner
Spor

Denizlispor hazırlıkları sürüyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Motolux68 Aksaray Belediyespor, ligin 16’ncı haftasında sahasında konuk edeceği Denizlispor hazırlıklarını sürdürüyor. Aksaray Belediyespor tesislerinde Şaban Yıldırım nezaretinde yapılan antrenman, ısınma ve pas çalışmasıyla..

Denizlispor hazırlıkları sürüyor
banner

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Motolux68 Aksaray Belediyespor, ligin 16’ncı haftasında sahasında konuk edeceği Denizlispor hazırlıklarını sürdürüyor.

Aksaray Belediyespor tesislerinde Şaban Yıldırım nezaretinde yapılan antrenman, ısınma ve pas çalışmasıyla başladı. 2’ye 2 dar alanda top kazanma ve savunma-hücum çalışmasıyla devam eden idman, topla yapılan oyun çalışması çift kale maç ile sona erdi. Takımın son durumunu değerlendiren Yıldırım, “Son iki haftada hanemize 6 puan yazdırmamız takımdaki moral ve motivasyonu artırdı. Bu hafta sonu sahamızda Denizlispor konuk edeceğiz. Her maça ayrı hazırlanıyoruz. Pazar gün tüm Aksaray halkını maça desteğe bekliyoruz. Tribünleri doldurup maç sonu hep birlikte galibiyeti kutlamak istiyoruz” diye konuştu.

Temsilcimiz 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 yenilgi alarak 16 puanla 14. sırada yer aldı. Denizlispor ise 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 9 yenilgi alarak 11 puanla 18. sırada yer alıyor. Haber: Alim ÖZTAŞ 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası