banner
Gündem

Depremzedelerin ihtiyaçları karşılanıyor

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7, Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen depremlerin ardından Aksaray’a gelen depremzedelerin ihtiyaçları karşılanıyor. Aksaray Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Valilik koordinasyonunda başlatılan yardım kampanyasında vakıf..

Depremzedelerin ihtiyaçları karşılanıyor
banner

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7, Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen depremlerin ardından Aksaray’a gelen depremzedelerin ihtiyaçları karşılanıyor. Aksaray Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Valilik koordinasyonunda başlatılan yardım kampanyasında vakıf çalışanları ve gönüllüler ile önemli çalışmalar yürütüyor. KYK yurtlarında kalan misafir depremzedeler ile Aksaray’da evlere yerleşen depremzedelerin kayıt ve ihtiyaçları için 7 gün boyunca hizmet veren SYDV görevlileri; depremzedelerin bildirdiği ihtiyaçları adreslerinde ve kaldıkları yurtlarda kendilerine teslim ediyor.

SYDV bünyesinde oluşturulan ekipler dezenformasyonun önüne geçmek için evlerde kalan depremzedelerin T.C. kimlik numaraları üzerinden kayıtlarını gerçekleştiriyor. Adres bilgileri alınan depremzedelerin giysi, gıda, hijyen kitleri ve benzeri ihtiyaç talepleri alınarak sistem üzerinden SYDV’nin ilgili birimlerine aktarılıyor. Talep listeleri SYDV’nin 2 ayrı deposundan temin edilerek kısa süre içerisinde bildirilen adreslere dağıtım ekibi tarafından teslim ediliyor. Yurtlarda misafir edilen depremzedeler için oluşturulan SYDV ekipleri; kayıt bilgileri ve talep listesi oluşturularak belirtilen ihtiyaçları temin edip misafir depremzedelerin yurtlarda kaldıkları odalarında teslimlerini gerçekleştiriyor.  (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası