banner
Gündem

Dilek öğretmen Aksaray’ı başarıyla temsil etti

Öğretmenlik mesleği süresince ortaya koyduğu öğrencileriyle birlikte yaptığı akademik çalışmalar ve yapmış olduğu projelerin değerlendirilmesiyle Aksaray Bilim ve Sanat Merkezi’nden Başöğretmen Dilek Karataş, Aksaray’da yılın öğretmeni seçildi. Millî Eğitim Bakanlığı..

Dilek öğretmen Aksaray’ı başarıyla temsil etti
banner

Öğretmenlik mesleği süresince ortaya koyduğu öğrencileriyle birlikte yaptığı akademik çalışmalar ve yapmış olduğu projelerin değerlendirilmesiyle Aksaray Bilim ve Sanat Merkezi’nden Başöğretmen Dilek Karataş, Aksaray’da yılın öğretmeni seçildi.

Millî Eğitim Bakanlığı koordinasyonunda 81 ilden seçilen mesleğinde fark oluşturan öğretmenlerin iştirak ettiği Ankara’da yapılan özel programa Aksaray’ı temsilen Başöğretmen Dilek Karataş katıldı.

Öğretmenlere verilen değerin bir nişanesi olarak Ankara ve İstanbul’da çeşitli tarihî, kültürel ve sanatsal etkinliklerin düzenlendiği dört gün süren program kapsamında, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer ile Başöğretmen Dilek Karataş ve tüm illerden gelen öğretmenler, Anıtkabir ziyareti gerçekleştirdi.

Anıtkabir ziyaretinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ile Birinci Mecliste bir araya gelen öğretmenler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde vermiş olduğu davete katıldı. İstanbul gezisinde ise Topkapı Sarayı, Küçüksu Kasrı, Beylerbeyi Sarayı, Boğaz Tekne Gezisi, Ayasofya Cami, Sultanahmet Meydanı ve Büyük Çamlıca Camine ziyaretler gerçekleştirildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası