banner
Gündem

DİNÇER; ‘AKSARAY’A NEFES OLMA YOLUNDA DURMADAN YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ’

Aksaray’ın yeşil alan varlığı son 5 yılda 750 bin metrekare arttı Yeniden yeşil Aksaray oluşturma adına çalışmalar yürüttüklerini, park ve yeşil alanlar, millet bahçeleri, hatıra ormanlarının yanı sıra şehir peyzaj..

DİNÇER; ‘AKSARAY’A NEFES OLMA YOLUNDA DURMADAN YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ’
banner

Aksaray’ın yeşil alan varlığı son

5 yılda 750 bin metrekare arttı

Yeniden yeşil Aksaray oluşturma adına çalışmalar yürüttüklerini, park ve yeşil alanlar, millet bahçeleri, hatıra ormanlarının yanı sıra şehir peyzaj düzenlemelerinde uyguladığı yeşillendirme çalışmalarıyla şehrin geleceğine umut olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer; “Daha yeşil bir Aksaray’ projesi kapsamında çalışmalarımızıaralıksız sürdürüyoruz” dedi.

Aksaray’ı daha sağlıklı ve yaşanabilir şehir olarak geleceğe taşıyacak kararlı adımları hayata geçirdiklerini aktaran Dinçer,bir yandan projelere hız verdiklerini diğer yandan da mevcut yeşil dokuyu korumak için büyük hassasiyet gösterdiklerini vurguladı.

Aksaray’da yeşil alan varlığının arttırılması için şehir genelinde kapsamlı bir ağaçlandırma çalışmasının yapıldığının altını çizen Dinçer, “Yeniden yeşil bir Aksaray için durmadan çalışıyoruz. Her bir fidanı şehrimizin geleceği için dikiyoruz. Şehrimizin birçok noktasında özellikle orta refüj, park, bahçe ve dinlenme alanlarına yetişmiş ağaç ve fidan dikimini sürdürüyoruz.Yeşille iç içe bir Aksaray oluşturmak için Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz yılın her döneminde hummalı bir çalışma içerisinde. Bizim hedefimiz Aksaray’ı görünümüyle ve havasıyla geçmişte anıldığı adıyla Yeşil Aksaray unvanına kavuşturmak. Bu doğrultuda ağaçlandırma seferberliğimizi yıl boyunca sürdürüyoruz” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası