banner
Gündem

Dinçer, ‘Çocukların yüzünü güldürmek paha biçilemez’

Aksaray Belediyesi Ramazan ayının manevi iklimine uygun bir program düzenledi. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yetim ve öksüz çocuklarla iftar sofrasında bir araya gelerek orucunu açtı. Aksaray Belediyesi anlamlı bir..

Dinçer, ‘Çocukların yüzünü güldürmek paha biçilemez’
banner

Aksaray Belediyesi Ramazan ayının manevi iklimine uygun bir program düzenledi. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yetim ve öksüz çocuklarla iftar sofrasında bir araya gelerek orucunu açtı.

Aksaray Belediyesi anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaparak yetim, öksüz ve ailelerine yönelik iftar programı organize etti. İftar programı öncesinde yetim ve öksüz çocuklar için Aksaray Bilim Merkezinde tiyatro oyunu düzenlendi. Doyasıya eğlenen çocuklar Bilim Merkezini gezdi.

Evren Dinçer, iftar programında aileleri masalarında ziyaret ederek çocuklarla sohbet etti. Dinçer, yetim çocukların inancımızdaki önemine vurgu yaparak yetimlerin yanında olmaya gayret ettiklerini dile getirdi.

Davete katılan herkesin Ramazan ayını kutlayan Başkan Dinçer, “Biz yetim bir peygamberin ümmeti olarak bugün burada yetim ve öksüz kardeşlerimizle bir arada bulunuyoruz. Başta hükümetimiz olmak üzere bizlerde yerel yönetimler olarak yetim kalmış çocuklarımıza şefkat elini uzatmakta tereddüt etmiyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada her zaman onların yanındayız. Her türlü ihtiyaçlarını da karşılamaya hazırız. İçinde bulunduğumuz kutlu ve mübarek Ramazan ayı vesilesi ile yetim çocuklarımızın başını okşamak ve yüzlerini güldürmek paha biçilemez. Yeryüzünde korunmaya muhtaç çocuklarımızı en içten dileklerimle selamlıyor, yetim çocuklarımız için dünyanın her yerinde fedakâr çalışmalar yapan sivil toplum kuruluşlarına da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yetimler günü münasebeti ile düzenlediği iftar programına; devlet koruması altındaki çocuklar, koruyucu aileler, sivil toplum kuruluşu temsilciler, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri ve aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri katıldı. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası