Gündem

Dinçer; ‘Esnafımızla hep istişare içerisinde çalıştık’

‘ŞEHRİMİZİN AYNASI ESNAFLARIMIZLA İSTİŞARE İÇERİSİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’ Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve beraberindeki AK Parti heyeti ile birlikte Muhsin Çelebi Mahallesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Görev süreci..

Dinçer; ‘Esnafımızla hep istişare içerisinde çalıştık’
banner

‘ŞEHRİMİZİN AYNASI ESNAFLARIMIZLA İSTİŞARE İÇERİSİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve beraberindeki AK Parti heyeti ile birlikte Muhsin Çelebi Mahallesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Görev süreci boyunca esnaflarla istişare içerisinde çalıştıklarını söyleyen Dinçer, yeni dönemde de istişareye dayalı yönetim anlayışlarının devam edeceğini söyledi. Dinçer, şehre kazandırılan projelerin ve çalışmaların görüş ve öneriler alınarak amacına uygun hale geldiğini dile getirdi.

Esnafların yeni dönemde belediye hizmetlerinden beklentilerini talep ve önerilerini de not Dinçer; “Şehrimizdeki tüm esnafımızı ziyaret edip talep ve önerilerini dinliyoruz. Bir eksik varsa bunu orada bizzat görüyoruz. Ekip arkadaşlarımla sorunu belirleyip çözüm yolu buluyoruz. Bu bölgelerde yaptığımız düzenlemelere tanıklık edenler, sarf ettikleri memnuniyet verici sözlerle bizi mutlu ediyor. Görülüyor ki biz çok yerinde ve doğru müdahaleler ile vatandaşların ve bölge esnafının beklentilerine karşılık verebilmişiz. Değişim sadece fiziksel bir değişimin ötesinde yaşamsal bir değişimi de beraberinde getirdi. Yoğun bir şekilde zaman geçirdiği bu bölgede bulunan esnafımızda kendini yenileyerek mekânsal gelişimden tutun da hizmet kalitesine kadar birçok konuda değişime gitmiş. İyi hizmet, kaliteli hizmet veren kalıcı olacak ve eminim ki bol kazanç elde edecek. Ziyaretlerimiz artarak devam edecek. Tüm esnaflarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası