banner
Gündem

Dinçer; ‘şehri inşa ederken gençleri ihmal etmedik’

Gençlerin talep ve önerileri doğrultusunda gençlere yönelik sosyal tesislerin sayısını artırmak için harekete geçtiklerini ifade eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehrin 3 farklı noktasında hayata geçirdiği yeni kitap konaklarını..

Dinçer; ‘şehri inşa ederken gençleri ihmal etmedik’
banner

Gençlerin talep ve önerileri doğrultusunda gençlere yönelik sosyal tesislerin sayısını artırmak için harekete geçtiklerini ifade eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehrin 3 farklı noktasında hayata geçirdiği yeni kitap konaklarını ve 2 farklı noktada yapımı tamamlanan kıraathaneyi gençlerin hizmetine açtı.

Aksaray’da gençlere yönelik sosyal tesislerin sayısını artırmak adına restorasyonu tamamlanan Bedriye Medresesi gibi tarihi mekanları da gençlerin hizmetine sunduklarını aktaran Dinçer, Orta Anadolu’nun en kapsamlı Bilim Merkezini Aksaray’a kazandırdıklarını aktardı.  Yapısal projelerle gençlerin boş zamanlarını verimli bir biçimde geçirecekleri mekanlar oluşturmanın gayretinde olduklarını aktaran Dinçer, 5 yıllık görev süreci boyunca da yılın her döneminde gençlerin ilgisine ve ihtiyacına yönelik, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler düzenlediklerinin altını çizdi.

Kitap günleri, bilim fuarı, kültür gezileri, ücretsiz sınav hazırlık kursları gibi etkinliklerle gençlerin hayatlarına önemli dokunuşlar yaptıklarını belirten Dinçer; Dinçer, Aksaray Belediyesi olarak ‘Genç Dostu Belediyecilik’ anlayışını en güzel uygulayan belediyeler arasında olduklarını belirtti.

Dinçer; “Biz göreve geldiğimizde, ‘şehri imar ederken gençlerimizi ihmal etmeyeceğiz’ diyerek geldik. Hamd olsun 5 yıllık görev sürecimiz içerisinde de bu şehirde gençlerin ihtiyacı olan yapısal projelerden sosyal kültürel etkinliklere kadar söz verdiğimiz projelerin tamamını gerçekleştirdik. Bundan dolayıdır ki gençlerimiz bize güveniyor. Yeni dönemde de Genç Dostu Belediyecilik anlayışına devam edeceğiz.” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası