banner
Gündem

Dinçer; ‘Şehrimizi ortak akılla yönetiyoruz’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Bilim Merkezi ve Aksaray Üniversitesi Mimarlık Fakültesi iş birliğinde düzenlenen ‘Kent Mobilyaları Tasarım Yarışması’ ödül törenine katıldı. Ödül programında tasarımlarının sunumunu yapan öğrencilerden birinci..

Dinçer; ‘Şehrimizi ortak akılla yönetiyoruz’
banner

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Bilim Merkezi ve Aksaray Üniversitesi Mimarlık Fakültesi iş birliğinde düzenlenen ‘Kent Mobilyaları Tasarım Yarışması’ ödül törenine katıldı. Ödül programında tasarımlarının sunumunu yapan öğrencilerden birinci olan takıma 7 bin TL, ikinci olan takıma 5 bin TL, üçüncü olan takıma 3 bin TL ve diğer takımlara ise bin TL mansiyon ödülü verildi.

Katılımcı belediyecilik anlayışı ile şehrin tüm paydaşlarını yönetime dahil etiklerini söyleyen Dinçer, gençlerinde şehrin ihtiyaçları noktasında fikirlerini almak için düzenledikleri yarışmaya 80 öğrencinin katılım sağladığını kaydetti.

Dinçer; “Şehrin ihtiyacı olan banklar, posta kutuları, telefon kumbaraları, sokak lambaları, trafik ışıkları, otobüs durakları kent mobilyaları olarak anılmaktadır. Bu ihtiyaçları ekonomik, kolay, uzun ömürlü, kullanılabilir ve estetik olması için çeşitli çalışmalar yapıyoruz. ‘Bir Fikrim Var’ve ‘Kent Mobilyaları Tasarım Yarışması’ gibi etkinlikler düzenleyerek her yaş grubundan vatandaşımızın görüş ve önerilerini alıyoruz. Geçtiğimiz dönemde bu anlayışla yaptığımız projelerimiz sevilerek kullanıldı. Vatandaşların ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılayacak nitelikte projeler yaptığımız yönünde olumlu dönütler aldık. Katılımcı Belediyecilik anlayışımızı artırarak devam ettireceğiz. Şehrimizi hep birlikte inşa edeceğiz” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası