banner
Spor

Dünyanın gözü Aksaray’da

35 ülkeden 130 sporcunun katılımıyla Aksaray Hasan Dağı’nda düzenlenen Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonası başladı. Şampiyona renkli görüntülere sahne olacak ve 5 Ağustos’a kadar devam edecek. YAMAÇ PARAŞÜTÜ DÜNYA KUPASI TEST..

Dünyanın gözü Aksaray’da
banner

35 ülkeden 130 sporcunun katılımıyla Aksaray Hasan Dağı’nda düzenlenen Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonası başladı. Şampiyona renkli görüntülere sahne olacak ve 5 Ağustos’a kadar devam edecek.

YAMAÇ PARAŞÜTÜ DÜNYA KUPASI TEST UÇUŞLARI HASAN DAĞI’NDA YAPILDI

35 ülkeden 130 sporcunun katıldığı Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonası, Aksaray Hasan Dağı’nda başladı. Dünyanın en büyük yamaç paraşütü organizasyonundan biri olan Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonası, açılışı protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Açılış konuşmalarının ardından 130 sporcu bir bir parkurdan atlayarak havalandı.

Şampiyonayla ilgili bilgiler veren Türkiye Hava Sporları Federasyonu Başkanı Abdullah Kahraman, “Bugün burada 2023 yılı dünya yamaç paraşütü şampiyonasının resmi açılışını yapıyoruz. Dünyanın 35 ülkesinden 130 sporcumuz katıldı. 1 hafta boyunca Aksaray’da Hasan Dağı’nda Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonası’nı icra edeceğiz. 35 ülkeden geliyorlar. Türkiye Milli Takımı da 10 kişi ile katılıyor yarışmaya. Dünya şampiyonası, dünyada 4 ülkede yapılıyor. Türkiye’de ise sadece burada, Aksaray’da yapılıyor. Biz 3. ayağını yapıyoruz. Sonrasında süper finalle seneyi bitirmiş oluyoruz” diye konuştu.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası