banner
Gündem

Eğitim durumu masaya yatırıldı

Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesinde öğrencilere yönelik rehberlik programları ve psikolojik destek konulu toplantı düzenlendi. Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu başkanlığında yapılan toplantıda il merkezindeki okul ve kurumlarda görev yapan rehberlik..

Eğitim durumu masaya yatırıldı
banner

Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesinde öğrencilere yönelik rehberlik programları ve psikolojik destek konulu toplantı düzenlendi. Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu başkanlığında yapılan toplantıda il merkezindeki okul ve kurumlarda görev yapan rehberlik ve psikolojik danışmanlık öğretmenleri katıldı.

Toplantıya ilişkin bilgiler veren İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan; “Toplantıda; okullarda bağımlılıkla mücadele kapsamında yapılan çalışmalar, rehber öğretmenlerin görev ve sorumlukları, sahada karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri konularında istişarelerde bulunuldu. Öğrencilerin akademik başarılarını artırmaya yönelik rehberlik programları ve psikolojik destek konuları da ele alındı. Ayrıca, öğrencilerin sosyal ve duygusal ihtiyaçlarını karşılamak için okullarda uygulanabilecek etkili stratejiler ve psikolojik danışmanlık hizmetlerinin önemi vurgulandı. Toplantı sonunda, katılımcılar arasında işbirliği ve koordinasyonun artırılması için önemli adımların atılması kararlaştırıldı” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası