banner
Gündem

Erasmus bilgilendirme toplantısı yapıldı

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) tarafından desteklenen Erasmus+ Akreditasyonu kapsamında 2024 yılında gerçekleştirilecek faaliyetler ve yapılacak planlamalara yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü..

Erasmus bilgilendirme toplantısı yapıldı
banner

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) tarafından desteklenen Erasmus+ Akreditasyonu kapsamında 2024 yılında gerçekleştirilecek faaliyetler ve yapılacak planlamalara yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan başkanlığında gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına İl Milli Eğitim Strateji Geliştirme Bölümü Şube Müdürü Kerem Şahin, konsorsiyum üyesi okul müdürleri ve Ar-Ge Biriminde görevli öğretmenler katılım sağladı.

Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda Okul Eğitimi ve Mesleki Eğitim alanlarında gerçekleştirilecek hareketlilik faaliyetlerine ilişkin bilgilendirme yapıldı. Ar-Ge Birimi tarafından hazırlanan sunumda katılımcı seçim süreci, hareketlilik yapılacak ülkeler, hareketlilik türleri (staj, öğrenci grup hareketliliği, iş bağı gözlem), katılımcı hazırlıkları, hibenin kullanılması, yaygınlaştırma, sürdürülebilirlik gibi konulara değinildi.

Toplantıda konuşan Alpaslan, Avrupa Birliği projeleri başta olmak üzere eğitim öğretim faaliyetlerine destek olacak projelerden bahsetti.

Yerel, ulusal ve uluslararası projelerin öğretmen, öğrenci ve okullar için önemine vurgu yapan Alpaslan, projelerin uygulanırken gerekli hassasiyetin ve özenin gösterilmesi gerektiğini söyledi. Alpaslan toplantı sonunda akreditasyon kapsamında konsorsiyum içerisinde yer alan okul müdürlerine ve Ar-Ge Birimine teşekkür etti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası