banner
Spor

‘Erzincan maçını kazanacağız’

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor, ligin 28. haftasında sahasında konuk edeceği Erzincanspor hazırlıklarını tamamladı. Bugün saat 14.00’te Dağılgan stadında oynanacak müsabakayı hakem Abdulbaki Ayyıldız,..

‘Erzincan maçını kazanacağız’
banner

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor, ligin 28. haftasında sahasında konuk edeceği Erzincanspor hazırlıklarını tamamladı. Bugün saat 14.00’te Dağılgan stadında oynanacak müsabakayı hakem Abdulbaki Ayyıldız, yardımcılıklarını ise Burak Celep, Ömer Yasin Gezer ve Özer Özden yapacak.

Aksaray Belediyespor Tesisleri’nde teknik patron Şaban Yıldırım nezaretinde yapılan antrenman, ısınma ve pas çalışmasıyla başladı. 2’ye 2 dar alanda top kazanma ve savunma-hücum çalışmasıyla devam eden idman Erzincanspor provası ile sona erdi.

Takımın son durumunu değerlendiren Yıldırım, “Erzincan iyi bir takım. Bizde buna göre tüm hazırlıklarımızı yaptık. Seyircimizin desteğini de arkamıza alarak iyi oyun oynayıp kazanacağız. Son aldığımız galibiyetin verdiği moral ve motivasyonla iç sahada daha coşkulu oynayacağız. Deplasmana taraftarlarımızın gelmesiyle biz kendimizi daha iyi hissetmiştik. Cumartesi güne de stadı doldurup bizi desteklemelerini istiyoruz” dedi. Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası