banner
Spor

‘Erzincan’ı yenip galibiyeti armağan etmek istiyoruz’

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor, ligin 28. haftasında sahasında konuk edeceği Erzincanspor hazırlıklarını sürdürüyor. Aksaray Belediyespor Tesisleri’nde teknik patron Şaban Yıldırım nezaretinde yapılan antrenman,..

‘Erzincan’ı yenip galibiyeti armağan etmek istiyoruz’
banner

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor, ligin 28. haftasında sahasında konuk edeceği Erzincanspor hazırlıklarını sürdürüyor.

Aksaray Belediyespor Tesisleri’nde teknik patron Şaban Yıldırım nezaretinde yapılan antrenman, ısınma ve pas çalışmasıyla başladı. 2’ye 2 dar alanda top kazanma ve savunma-hücum çalışmasıyla devam eden idman kondisyon çalışmaları ile sona erdi.

Takımın son durumunu değerlendiren Sportif Direktör Yakup Ateş, “Etimesgutspor maçı bizim için çok önemliydi. Alt sıraların çekim açısından kurtulmak için Arnavutköy maçının üstüne Etimesgutspor maçı galibiyeti bizi aşağıdan uzaklaştırdı. Yukarıda tutunma adına bizim için mutluluk verici bir galibiyet oldu. Taraftarlarımıza bu galibiyeti hediye ediyoruz” dedi.

‘AKSARAY İÇİN PES ETMEYECEĞİZ’

Cumartesi günü Erzincanspor’u konuk edeceklerini ifade eden Ateş, “Rakibimiz kim olursa olsun biz sahaya kazanmaya çıkıyoruz. Kolay maç yok. Bizde iyi takımız. İkinci yarı 8 maçta 15 puan topladık. Bazı kolay kayıplarımız olamasaydı play- off için çok daha umutlu konuşacaktık. Biz Aksaray için pes etmeyeceğiz. Sahada en iyi şekilde mücadele vereceğiz. Dolu tribünlerimizle Erzincan’ı yenip galibiyeti armağan etmek istiyoruz” diye konuştu. Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası