banner
Asayiş

Eski iş yerini soyan hırsız ile arkadaşı güvenlik kamerasında

Aksaray’da meşrubat satan bir iş yerinde 1 gün çalışıp, işten ayrılan İ.K.(25), ile arkadaşı A.K. (30), çelik kasadan 100 bin lira ile güvenlik kamerası kayıt cihazını çaldı. İş yeri sahibinin cep telefonuna kayıt..

Eski iş yerini soyan hırsız ile arkadaşı güvenlik kamerasında
banner

Aksaray’da meşrubat satan bir iş yerinde 1 gün çalışıp, işten ayrılan İ.K.(25), ile arkadaşı A.K. (30), çelik kasadan 100 bin lira ile güvenlik kamerası kayıt cihazını çaldı. İş yeri sahibinin cep telefonuna kayıt edilen kamera görüntülerinden tespit edilen İ.K. ile A.K., jandarma tarafından yakalandı. Şüpheliler sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Olay, Aksaray Organize Sanayi’de meydana geldi. Meşrubat satan iş yerinin kasasından 100 bin lira ile güvenlik kamera kayıt cihazının çalınmasının ardından iş yeri sahibi cep telefonuna kaydedilen görüntüleri izledi.

Görüntülerde daha önce iş yerinde 1 gün çalışıp ayrılan İ.K.’nin yanında başka biriyle iş yerine gelip hırsızlık yaptığını görüldü. İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, şüphelilerin kullandıkları aracın kameralara yakalanmaması için 3 kilometre yürüyüp organize saniyedeki meşrubat deposuna geldikleri ve hırsızlık sonrası ise tekrar 3 kilometre yürüdüklerini belirledi. Şüphelilerin İ.K  ile A.K olduğunu tespit eden jandarma ekipleri iki şüpheliyi evlerinde gözaltına aldı.

Jandarmadaki ifadelerinde çaldıkları parayı harcadıklarını söyleyen 2 kişi, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Hırsızlık anları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası