banner
Asayiş

Eskilde feci kaza: 3 ölü 1 yaralı

Aksaray’da, otomobilin kamyona arkadan çarpması sonucu hayatını kaybeden sürücü Ali O.G. (33), eşi Nazmiye G.(32) ile 27 günlük bebekleri E.Y. toprağa verildi. Kazadan yaralı kurtulan oğulları M.G(12)’nin ise yoğun bakımda..

Eskilde feci kaza: 3 ölü 1 yaralı
banner

Aksaray’da, otomobilin kamyona arkadan çarpması sonucu hayatını kaybeden sürücü Ali O.G. (33), eşi Nazmiye G.(32) ile 27 günlük bebekleri E.Y. toprağa verildi. Kazadan yaralı kurtulan oğulları M.G(12)’nin ise yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Kaza, Eskil ilçesi, Eşmekaya beldesi arasında meydana geldi. Eşmekaya beldesinden Eskil ilçesine hastaneye giden Ali O.G. yönetimindeki 42 plakalı otomobil, önünde ilerleyen Mahmut B. (34) yönetimindeki 42 plakalı kamyona arkadan çarptı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kaza yerine gelen ekiplerce yapılan kontrolde, otomobilin sürücüsü Ali O.G. ile eşi Nazmiye G’nin kaza yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Çiftin 27 günlük bebekleri E.Y. ile oğulları M.G. sağlık ekiplerince Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Talihsiz bebek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. M.G’nin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazadan sonra gözaltına alınan kamyon sürücüsü Mahmut B’nin, jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

YAN YANA DEFNEDİLDİLER

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki otopsi işlemlerinin ardından cenazeler yakınlarına teslim edildi. Belde Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazı sonrası anne Nazmiye G., baba Ali O.G ile bebekleri E.Y. yan yana toprağa verildi. Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası