banner
Gündem

Fatih Mahallesi yeşerdi

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Fatih Mahallesinde hayata geçirdikleri ve yeşil bir yapıda olmasına özen gösterdiği Millet Bahçesi, baharın gelişi ile mahalleyi yeşile büründürdü.  Dinçer bahar bakımlarının yapıldığını ifade ederek,..

Fatih Mahallesi yeşerdi
banner

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Fatih Mahallesinde hayata geçirdikleri ve yeşil bir yapıda olmasına özen gösterdiği Millet Bahçesi, baharın gelişi ile mahalleyi yeşile büründürdü.  Dinçer bahar bakımlarının yapıldığını ifade ederek, “Binlerce ağacı, süs bitkisini ve yeşil alanı bünyesinde barındıran Fatih Millet Bahçesine geçtiğimiz yıllarda çim ekimi ve peyzaj çalışması yapılmıştı. Baharın gelişi ile yeşile bürünen Fatih Millet Bahçesinde ekiplerimiz bahar bakımı için çalışma başlattı” dedi.  Her mahalle de yeşil alanların ve sosyal donatıların artırılacağını söyleyen Dinçer; “Yeniden yeşil bir Aksaray sloganı ile yapılan millet bahçesinde vatandaşların doğa ile iç içe olacağı alanlar oluşturuldu. Fatih Millet bahçesinde mevcut ağaçların bakımlarının yapılması ve yeni dikilen fidanların yeşermesi ile yeşil alan varlığındaki artış bu yıl gözle görülür bir hal aldı. Fatih Millet Bahçesindeki bu güzelliklerin tadını çıkartan vatandaşlar, Ramazan ayında dekoratif kamelyalarda aileleri ile birlikte hoşça iftar yapma ve vakit geçirme imkânı buldular” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası