banner
Spor

Fethiyespor hazırlıkları başladı

Aksaray Belediyespor teknik direktörü patron Şaban Yıldırım takımın son durumunu değerlendirdi. TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor, ligin 29. haftasında deplasmanda konuk olacağı Fethiyespor hazırlıklarına..

Fethiyespor hazırlıkları başladı
banner

Aksaray Belediyespor teknik direktörü patron Şaban Yıldırım takımın son durumunu değerlendirdi. TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor, ligin 29. haftasında deplasmanda konuk olacağı Fethiyespor hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından tam kadro başladı.

Takımın son durumunu değerlendiren teknik direktör Şaban Yıldırım, “Erzincanspor maçı geride kaldı. Bu maçta yenildiğimiz için takım olarak üzüldük fakat önümüze bakacağız. Bu hafta deplasmanda Fethiyespor’a konuk olacağız. Hedefimiz 3 puan.  Onun için hafta başından sonuna kadar takım olarak iyi bir hazırlık dönemi geçireceğiz” diye konuştu.

Yıldırım nezaretinde yapılan antrenman, ısınma ve pas çalışmasıyla başladı. 2’ye 2 dar alanda top kazanma ve savunma-hücum çalışmasıyla devam eden idman kondisyon çalışmaları ile sona erdi.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası