banner
Asayiş

FETÖ operasyonu 11 gözaltı

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda harekete geçen Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ve İstihbarat Şubesi ekipleri tarafından yapılan; ‘Kıskaç’ operasyonunda 11 şahıs..

FETÖ operasyonu 11 gözaltı
banner

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda harekete geçen Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ve İstihbarat Şubesi ekipleri tarafından yapılan; ‘Kıskaç’ operasyonunda 11 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalananlar şüpheli şahıslar arasında; ‘FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan hakkında 6 yıl 10 ay hapis cezası bulunan bir şahıs ile ‘Anayasal Düzeni Ortadan Kaldırmaya Teşebbüs’ suçundan hakkında müebbet hapis cezası bulunan bir şahıs ile yine örgüte üye olan 9 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası