banner
Gündem

Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı

Aksaray’da İsrail’in saldırıları sonucu hayatını kaybeden Filistinliler için Ulu Cami’de Cuma Namazı sonrası toplanan vatandaşlar, saldırıyı lanetleyerek gıyabi cenaze namazı kıldı. Namaz sonrası ellerinde Filistin bayrakları, Türk bayrakları ve çeşitli..

Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı
banner

Aksaray’da İsrail’in saldırıları sonucu hayatını kaybeden Filistinliler için Ulu Cami’de Cuma Namazı sonrası toplanan vatandaşlar, saldırıyı lanetleyerek gıyabi cenaze namazı kıldı.

Namaz sonrası ellerinde Filistin bayrakları, Türk bayrakları ve çeşitli pankartlarla cami avlusunda slogan atan vatandaşlar, “Kahrolsun İsrail” sözleriyle saldırıyı lanetledi. İsrail aleyhinde sloganlar atan vatandaşlar saldırılarda ölenler için gıyabi cenaze namazı kılarak ardından dua etti.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Belediye Başkanı Evren Dinçer,  AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Sivil toplum örgütleri adına bir açıklama yapan Serdal Seyyirden, “İsrail’in sistematik kitlesel saldırılarında bebek, çocuk, kadın, hasta, yaşlı, hemşire, doktor, gazeteci, okul, hastane ayrımım yapılmamakta. Her yıl binlerce masum hayatını kaybetmektedir” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası