banner
Gündem

Geçtiğimiz yıl 2 bin 230 kişi nikah masasına oturdu

Aksaray Belediyesi Evlendirme Müdürlüğü 2023 yılında, Türk vatandaşı ve yabancı ülke uyruklu olmak üzere toplam 2 bin 230 çiftin nikah akdini gerçekleştirdi. 220 yabancı gelin 2023 yılında Aksaray’a geldi. Aksaray’da..

Geçtiğimiz yıl 2 bin 230 kişi nikah masasına oturdu
banner

Aksaray Belediyesi Evlendirme Müdürlüğü 2023 yılında, Türk vatandaşı ve yabancı ülke uyruklu olmak üzere toplam 2 bin 230 çiftin nikah akdini gerçekleştirdi. 220 yabancı gelin 2023 yılında Aksaray’a geldi.

Aksaray’da her yıl olduğu gibi nikahlar en çok yaz mevsiminde yoğunlaştı. Çiftlerin isteğine bağlı olarak Kılıçarslan Parkı içerisindeki Evlendirme Müdürlüğünde nikahlar kıyıldığı gibi isteyen çiftler de en mutlu günleri olan düğün salonlarında nikahlarını kıydırdı.

2023 yılında Aksaray’a Almanya, Irak, Avusturya, Belçika, Hollanda, Fransa, İngiltere, Rusya, Ukrayna, Sudan, Azerbaycan, Afganistan, Özbekistan, Kazakistan, Lübnan, Suriye, Kırgızistan, Endonezya, Yemen, Tunus, Cezayir ve Filipinler gibi birçok ülkeden de yabancı uyruklu gelinler geldi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’de yeni evlenen çiftlerin birçoğunu mutlu anlarında yalnız bırakmadı. Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası