banner
Spor

Geleceğin sporcuları ‘Sende Sultan Ol’ projesiyle güçleniyor

Kuzeyboru Spor Kulübü tarafından Aksaray ve çevre şehirlerdeki genç kızların profesyonel bir ekip tarafından akademik ve spor anlamındaki eğitimlerini desteklemek amacıyla ‘Sende Sultan Ol’ sloganı ile yürütülen proje sürdürülüyor. Proje..

Geleceğin sporcuları ‘Sende Sultan Ol’ projesiyle güçleniyor
banner

Kuzeyboru Spor Kulübü tarafından Aksaray ve çevre şehirlerdeki genç kızların profesyonel bir ekip tarafından akademik ve spor anlamındaki eğitimlerini desteklemek amacıyla ‘Sende Sultan Ol’ sloganı ile yürütülen proje sürdürülüyor.

Proje kapsamında oynanan il birinciliği müsabakalarında; genç takım, yıldız takım ve küçük takım kategorilerinde şampiyon olan takımlar ‘Türkiye Şampiyonası Grup Birinciliği’ müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Kuzeyboru Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, “Sosyal sürdürülebilirliği sağlamak ve güçlü kadın bireylerin yetiştirilmesine katkı sağlamak öncelikli hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Bu amaçla çıktığımız buyolda kızlarımızın fiziksel gelişimlerini sağlamayı, spor kültürünü geliştirmeyi ve sporda daimi olmayı, Aksaray’ı ulusal düzeyde temsil etmeyi, aynı zamanda Kuzeyboru Kadın Voleybol A Takımına ve Türk Milli Takımının başarılarına katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Bu süreçte ve gelecekte kızlarımızın arkasında olmaya devam edeceğiz” denildi. Haber: Şeyda COŞAR

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası