banner
Gündem

Genç İHH’dan devletin şefkat kanatlarına ziyaret

Aksaray Genç İHH birimi ekipleri Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren bakım, rehabilitasyon ve aile danışma merkezindeki özel bireyleri ziyaret etti. Merkezde kalan özel bireylerle yakından ilgilenen, sohbet..

Genç İHH’dan devletin şefkat kanatlarına ziyaret
banner

Aksaray Genç İHH birimi ekipleri Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren bakım, rehabilitasyon ve aile danışma merkezindeki özel bireyleri ziyaret etti. Merkezde kalan özel bireylerle yakından ilgilenen, sohbet eden gençler, verilen hizmetler ile ilgili olarak kurum Müdürü Mehmet Kutlucan’dan bilgi aldı.

İHH’nın genç gönüllüleri Kutlucan’ın rehberliğinde engelli kardeşlerinin atölye çalışmalarını ve yaptıkları ürünleri yerinde görme imkânı buldu.

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Aksaray Genç İHH Birim Başkanı Rasim Büyükcöhcen;“Bu tür kuruluşları devletimizin şefkat kanatları olarak görüyoruz. Huzurevi, çocuk yuvası gibi diğer hizme tlanlarındaki kuruluş sakinlerimizi de ziyaret etmeyi planlıyoruz. Gençlerimizin her yönü ile donanımlı olarak hayata hazırlanmalarına katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Çalışan veidarecilerimize burada sunulan güzel hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.(Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası