banner
Gündem

Gençler Başkan Dinçer ile TOGG’u, test etti

AKSARAYLI GENÇLER ASFALTIN TOZUNU TOGG İLE ATTI Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yerli ve milli otomobil TOGG ile 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda gençlerle şehir turu yaptı. Başkan..

Gençler Başkan Dinçer  ile TOGG’u, test etti
banner

AKSARAYLI GENÇLER ASFALTIN TOZUNU TOGG İLE ATTI

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yerli ve milli otomobil TOGG ile 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda gençlerle şehir turu yaptı.

Başkan Dinçer daha önceden sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak bazı gençlerle yerli otomobil TOGG ile şehir turu yapacağını söylemişti.

Bilim Merkezinde gençlerle bir araya gelen Başkan Dinçer Türkiye’nin güçlü bir devlet haline geldiğini belirterek şu görüşlere yer verdi: “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda gençlerimizi yerli ve milli otomobilimiz TOGG ile buluşturarak unutulmaz bir bayram hatırası yaşatmak istedik ve onlarla bir şehir turu yaptık. Güzel ve unutulmaz bir bayram hatırasına imza attığımıza inanıyorum. Artık Aksaray’ımızın da bir TOGG’ u var diğer gençlerimiz de üzülmesinler milli gururumuz TOGG 68 BLD 068 plakasıyla her zaman Aksaray’da olacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde artık kendi silahını, uçağını, arabasını yapan güçlü bir ülke. İnşallah Cumhurbaşkanımızın 2023 vizyonuyla Ülkemiz çok daha güçlü ve etkili bir konuma gelecektir.” Güzergah üzerinde vatandaşlarla fotoğraf çektiren Başkan Dinçer, TOGG’un Aksaray’a çok yakıştığını belirtti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası