banner
Spor

Gençler takım halinde yarışıyor

AKSARAY BİLİM MERKEZİNDE E-SPOR HEYECANI DEVAM EDİYOR Gençlerin severek kullandığı Aksaray Bilim Merkezinde başlatılan liseler arası E-Spor turnuvasında heyecan devam ediyor. Aksaray Belediyesi tarafından Tacin Mahallesi’nde hayata geçirilen Bilim Merkezi’nde..

Gençler takım halinde yarışıyor
banner

AKSARAY BİLİM MERKEZİNDE E-SPOR HEYECANI DEVAM EDİYOR

Gençlerin severek kullandığı Aksaray Bilim Merkezinde başlatılan liseler arası E-Spor turnuvasında heyecan devam ediyor.

Aksaray Belediyesi tarafından Tacin Mahallesi’nde hayata geçirilen Bilim Merkezi’nde gençlerin kendilerini geliştirebilmeleri için her gün birbirinden farklı etkinlik düzenleniyor. Bilim Kamplarından atölye çalışmalarına, kültür sanat etkinliklerinden teknik ve teknolojik çalışmalara kadar gençlerin ilgisini çekebilecek ortamlar oluşturuluyor.

Her gün yüzlerce gencin ağırlandığı Aksaray Bilim Merkezinde geçtiğimiz haftalarda başlatılan E-Spor turnuvasının heyecanı sürüyor. 18 farklı liseden oluşturulan takımlardaki turnuvada 108 oyuncu kıyasıya yarışıyor. Oyuncuların el becerilerinin, görsel ve işitsel zekalarının geliştirildiği E-Spor turnuvası bol rekabetli bir ortama sahne oluyor.

E-Spor Turnuvasına katılan oyuncular turnuvanın heyecanlı ilerlediğini kaydetti. E- Spor oyuncuları, bireysel olarak oynamanın zor olduğu turnuva için belediyenin tüm imkanları sağladığını belirtti. Oyuncular Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e ve ekibine sağladığı imkanlardan dolayı teşekkürlerini iletti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası