banner
Gündem

GÜZELYURT’TA BÜTÜNCÜL BİR BÜYÜME STRATEJİSİ İZLENECEK

Potansiyeli artıracağız Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Güzelyurt ilçe yöneticilerini ziyaret etti ve okul-yerel idare-öğrenci odaklı planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. İlçe Kaymakamı Can Alperen Taşavlı..

GÜZELYURT’TA BÜTÜNCÜL BİR BÜYÜME STRATEJİSİ İZLENECEK
banner

Potansiyeli artıracağız

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Güzelyurt ilçe yöneticilerini ziyaret etti ve okul-yerel idare-öğrenci odaklı planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

İlçe Kaymakamı Can Alperen Taşavlı ve Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu ile makamlarında görüşen Rektör Arıbaş, ilçeyle öteden bu yana süregelen müspet ilişkilerin devam edeceğini vurguladı. Okulun ilçeye akademik, sosyal ve kültürel bakımdan pozitif katkılar sunduğunu ve bu doğrultuda yaptıkları çalışmaları yerel idarelerin destekleriyle şekillendirdiklerini ifade eden ASÜ Rektörü, yeni dönemde Güzelyurt’un potansiyelini daha da geliştirecek farklı türde faaliyetler gerçekleştireceklerini kaydetti. Makamlarda yapılan görüşmelerin ardından Rektör Alpay Arıbaş, Kaymakam Taşavlı ile birlikte İlçe Kütüphanesi ile çarşı merkezindeki sosyal alanları gezdi ve iyileştirme çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu. Günün devamında Güzelyurt Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehtap Gürsoy ve okul yönetimiyle de görüşen ASÜ Rektörü, yeni eğitim-öğretim döneminde süren çalışmalar ve öğrenme ortamlarının eksiklerinin giderilmesine ilişkin projeler hakkında bilgiler aldı. Prof. Arıbaş, Güzelyurt’ta bütüncül bir büyüme stratejisi izleyeceklerinin altını çizdi.

Gezileri esnasında Rektör Arıbaş’a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Köse ve ASÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Hüseyin Erdal eşlik etti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası