Gündem

‘Haklarımızı meydanlarda haykıracağımız gündür’

Türk-İş Aksaray İl Temsilcisi Muhterem Taşdemir, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Taşdemir; “1 Mayıs emeğin, alın terinin, barışın, demokrasinin ve güvenli bir gelecek için dayanışmanın,..

‘Haklarımızı meydanlarda haykıracağımız gündür’
banner

Türk-İş Aksaray İl Temsilcisi Muhterem Taşdemir, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Taşdemir; “1 Mayıs emeğin, alın terinin, barışın, demokrasinin ve güvenli bir gelecek için dayanışmanın, yardımlaşmanın günüdür. Bugün biz emekçilerin; günün şartlarına uygun seviyede eşit ve adil ücret uygulanmasını, vergide adaletin sağlanmasını, özgürce örgütlenmemize imkan verilmesini, tüm haklarımızın korunup geliştirilmesini, gelişen üretim teknolojilerine uyum sağlayacak işçi eğitimlerinin yapılmasını, iş sağlığı ve güvenliğinin gerektirdiği şartlara uygun çalışma ortamlarının sağlanmasını, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğimizi, meydanlar da haykıracağımız gündür” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası