banner
Spor

Hamidiye Ortaokulu öğrencileri masa tenisinde birinci oldu

Aksaray Hamidiye Ortaokulu Erkek Masa Tenisi takımı, Dağılgan Spor Tesisinde düzenlenen şampiyonada başarılı performans sergileyerek birinci oldu. Heyecan dolu müsabakalarda rakiplerini geride bırakarak zirveye çıkan takım, büyük bir başarıya imza..

Hamidiye Ortaokulu öğrencileri masa tenisinde birinci oldu
banner

Aksaray Hamidiye Ortaokulu Erkek Masa Tenisi takımı, Dağılgan Spor Tesisinde düzenlenen şampiyonada başarılı performans sergileyerek birinci oldu.

Heyecan dolu müsabakalarda rakiplerini geride bırakarak zirveye çıkan takım, büyük bir başarıya imza atmış oldu. Başarılı sporcular, titiz bir hazırlık sürecinin ardından geldikleri bu önemli turnuvada üstün bir performans sergileyerek rakiplerini geride bıraktılar. Takım çalıştırıcısı Beden Eğitimi Öğretmeni İsmail Şanal birinciliği “Takım olarak gösterdiğimiz uyum, disiplin ve azim sayesinde başarıyı elde ettik” sözleriyle değerlendirdi.

Okul Müdürü Şakir İlbey ise öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek takımın bu başarısında emeği geçen herkese teşekkür etti ve gelecek turnuvalarda da aynı başarıyı sürdürmek için desteklerinin devam edeceğini dile getirdi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası