banner
Gündem

‘Haydi çocuklar şenliğe’

ÇOCUKLARIN DOYASIYA EĞLENECEĞİ ÇOCUK ŞENLİĞİ CUMA GÜNÜ BAŞLIYOR Aksaray Belediyesi çocukların eğlenerek öğrenmelerine destek olmak amacıyla yaptığı etkinliklere bir yenisini daha eklediğini duyurdu. Belediye çocukların doyasıya eğleneceği çocuk şenliğine ev..

‘Haydi çocuklar şenliğe’
banner

ÇOCUKLARIN DOYASIYA EĞLENECEĞİ ÇOCUK ŞENLİĞİ CUMA GÜNÜ BAŞLIYOR

Aksaray Belediyesi çocukların eğlenerek öğrenmelerine destek olmak amacıyla yaptığı etkinliklere bir yenisini daha eklediğini duyurdu. Belediye çocukların doyasıya eğleneceği çocuk şenliğine ev sahipliği yapacak.

Toki Genç Osman Parkında yapılacak olan Çocuk Şenliğinde 2 gün boyunca ücretsiz olarak etkinlikler ve gösteriler düzenlenecek. Şenlik 16 Eylül Cuma günü saat 18.30’da Altan Show ile başlayacak. TRT çocuğun sevimli karekterleri Limon ve Zeytin çocuk tiyatrosu ile devam edecek. Saatler 20.30’u gösterdiğinde ise yetişkinler için Yılmaz Çil konseriyle çocuk şenliğinin ilk günü tamamlanmış olunacak. 17 Eylül Cumartesi günü ise saat 18.30’da yine Altan Show ile başlayan şenlik Aslan Çocuk Tiyatrosu ile devam edecek. Yüzlerce çocuğun bir arada eğlenme fırsatı bulacağı çocuk şenliği 20.30’da düzenlenecek DJ Wokki konseri ile sona erecek.

Çocuklar için yılın her döneminde şenlik ve festivaller düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yaptığı açıklamada tüm çocukları çocuk şenliğine davet etti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası