banner
Gündem

Hem eğlendiler hem öğrendiler

JANDARMA KOMUTANLIĞINDAN ÖZEL ÖĞRENCİLERE SÜRPRİZ Aksaray İl Jandarma Komutanlığı farkındalık oluşturmak için özel öğrencileri misafir etti. 21 Mart Dünya Down Sendromlular günü nedeniyle Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, Murat Keskin Özel..

Hem eğlendiler hem öğrendiler
banner

JANDARMA KOMUTANLIĞINDAN ÖZEL ÖĞRENCİLERE SÜRPRİZ

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı farkındalık oluşturmak için özel öğrencileri misafir etti. 21 Mart Dünya Down Sendromlular günü nedeniyle Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, Murat Keskin Özel Eğitim Ortaokulu öğrencilerini misafir etti. Öğrenciler, öğretmenler ve velilerden oluşan toplam 19 kişilik heyet jandarma ekiplerinin kullandıkları yerli üretim teçhizatların bulunduğu stantları gezdi. Öğrenciler ekip araçları ve motosikletlere binerek jandarma ekipleri ile keyifli vakit geçirdi. Öğrenciler özel eğitimli jandarma köpeklerin sergilemiş olduğu gösteriyi hayranlıkla izleyerek köpekleri sevdi. Öğrenciler daha sonra harekat merkezine geçerek nöbetçi jandarma ekipler ile telsiz anonsu yaptı.

Aksaray Jandarma Komutanlığı tarafından hazırlanan pastayı kesen öğrenciler jandarma ekipleri ile toplu fotoğraf çekindi. Murat Keskin Özel Eğitim Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Tuba Seçin,“Ailelerimizin empati yapmaları çok önemli. Çünkü öğrencilerimiz duygusal olarak hassasiyetleri çok fazla. Öte yandan jandarma ekiplerimiz; ailelerine öğrencilerimize unutamayacakları bir gün yaşattı. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin”dedi.(Haber Bülteni)

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası