banner
Gündem

‘Hemşehrilerimizle her daim bir ve beraberiz’

DİNÇER, AK PARTİ HEYETİ İLE BİRLİKTE SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yaklaşan 14 Mayıs seçimleri öncesinde AK Parti heyeti ile birlikte yaptıkları saha çalışmalarını değerlendirdi. Tüm yurtta..

‘Hemşehrilerimizle her daim bir ve beraberiz’
banner

DİNÇER, AK PARTİ HEYETİ İLE BİRLİKTE SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yaklaşan 14 Mayıs seçimleri öncesinde AK Parti heyeti ile birlikte yaptıkları saha çalışmalarını değerlendirdi. Tüm yurtta olduğu gibi Aksaray’da da AK Parti heyetleri tarafından yoğun bir seçim mesaisinin yürütüldüğünü aktaran Dinçer, AK heyet ile birlikte seçim çalışmalarına katıldığını bildirdi. Başkan Dinçer, düzenledikleri esnaf ziyaretlerinde, gençlik buluşmalarında ve aile ziyaretlerinde 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Partiye destek istedi.

AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk ve Milletvekili Adayları Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Sevinç Kasal ve Av. Sinan Özkan ile birlikte programlar düzenleyen Evren Dinçer, Aksaray Belediyesi olarak tamamladıkları ve tamamlanma aşamasında oldukları projeleri vatandaşlara anlatıyor. Ziyaretlerinde ülkenin geleceği adına tarihi bir öneme sahip 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çeken Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “14 Mayıs’ta ülke olarak tarihi bir seçim yaşayacağız. Aksaray’ımızın bu seçimde de Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye desteğinin en yüksek oranda olacağına inancımız tam. İnşallah 14 Mayıs sonrası ülkemizin önü daha da açılacak ve Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda hedeflerimize emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz” dedi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası