banner
Spor

Hentbolda ikinci yarı hazırlıkları

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Aksaray Belediyespor Kadın Hentbol takımı ligin ilk yarısında puan ile tanışamadan tamamladı. İkinci yarı için hazırlıklarını başantrenör Muhiddin Kılınç nezaretinde sürdüren siyah..

Hentbolda ikinci yarı hazırlıkları
banner

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Aksaray Belediyespor Kadın Hentbol takımı ligin ilk yarısında puan ile tanışamadan tamamladı.

İkinci yarı için hazırlıklarını başantrenör Muhiddin Kılınç nezaretinde sürdüren siyah beyazlılar, ikinci yarıya hazırlanıyor.

Takımın son durumunu değerlendiren Kılınç, “Oyuncularımızın tamamı altyapıdan geliyor. Bu takım ile Süper Lig’de mücadele ediyoruz. Ligimizde büyük yatırımlar yapılarak oluşturulurmuş güçlü rakiplerimiz var. Mütevazı bir kadro ile mücadele verdiğimiz için, maçlarını sonunu maalesef başarı ile tamamlayamıyoruz. Oynadığımız maçlarda puanlara yaklaştık ama sonuca gidemedik. Ligde puan alamamayı başarısızlık olarak görmüyoruz. Takım olarak iyi yerlere gideceğimizi düşünüyorum. İkinci yarıya galibiyetle başlayıp bir çıkış hedefliyoruz. Yeni yılda transfer dönemi başlayacak. Bizim sistemimize uygun olan oyuncuları transfer etmeyi hedefliyoruz. İkinci yarı içinde tam kadro çalışıyoruz” diye konuştu. Foto-Haber: Ali FURAT

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası