banner
Gündem

Hoş geldin 2023

2023 YILI SİZE SAĞLIK, MUTLULUK, BAŞARI VE BOL KAZANÇ GETİRSİN. NEŞE DOLU BİR YIL GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE Aksaraylılar yeni yıla coşku ile girdi. Kafe ve sosyal aktivite mekanlarında kutlama etkinlikleri düzenlendi…

Hoş geldin 2023
banner

2023 YILI SİZE SAĞLIK, MUTLULUK, BAŞARI VE BOL KAZANÇ GETİRSİN. NEŞE DOLU BİR YIL GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE

Aksaraylılar yeni yıla coşku ile girdi. Kafe ve sosyal aktivite mekanlarında kutlama etkinlikleri düzenlendi. Gece boyu eğlenen Aksaraylılar 2023’ü karşılamanın mutluluğunu yaşadı. Koronavirüs kısıtlaması ve tedbirleri uygulanmayan 3 yıl aradan sonra kutlanan ilk yılbaşı olması da coşkunun dozunu artırdı. Aksaray’da herhangi olumsuz bir hadisenin olmaması için kolluk görevlileri günler öncesinden tedbir alırken, yılbaşı gecesi tedbirler daha da sıklaştırıldı. Aksaray halkı alınan tedbirlerin de etkisiyle yeni yıla sorunsuz girdi.

YENİ YILIN İLK BEBEKLERİ

Vali Hamza Aydoğdu ve Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 2023 yılının ilk dakikalarında Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dünyaya gelen Mustafa ve Deniz bebeğin ailelerini tebrik edip, hayırlı ve bereketli bir ömür diledi.

ORGENERAL ALİ ÇARDAKCI

TRAFİK DENETİMİNE KATILDI

Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Orgeneral Ali Çardakcı, Aksaray’da yılbaşı denetimlerine katıldı.

Çardakcı, Aksaray- Adana karayolu uygulama noktasını ziyaretinin ardından İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Ali Büber’den bilgi aldı. Vali Hamza Aydoğdu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Emniyet Müdürü Murat Kolcu ile birlikte uygulama sırasında kontrol için durdurulan araçlardaki sürücülerle sohbet eden Çardakcı, sürücülere çeşitli hediyeler verip, yeni yıllarını kutladı.

Burada açıklamalarda bulunan Çardakcı,”Türkiye’nin farklı illerinde alınmış olan bu tedbirleri yerinde gördük. Yeni yıla vatandaşlarımızın ve ülkemizin daha huzurlu girmesi adına  Jandarma Genel Komutanlığı olarak bu tatil sürecinde 200 bin civarında ekiplerimizle tedbirlerimizi aldık. Bugün alınan tedbirleri sahada görmek için Aksaray’a geldik. Burada valimiz ve belediye başkanımız ile birlikte yol kontrolü yaptık. Ülkemizin her geçen gün daha huzurlu bir hale geldiğini sizlerde görüyorsunuz. Gerek terörle mücadelemizde gerek ise batıda alınan bu tedbirlerle ülkemiz 2023 yılına huzurlu bir şekilde girdi. Şu ana kadar ülkemizde olumsuz bir durumda yaşanmadı” diye konuştu.

TAVAŞLI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Güzelyurt Kaymakamı Can Alperen Tavaşlı ve eşi Ayşegül Tavaşlı Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi. Tavaşlı, öğrencilerin yeni yıllarını kutlayarak 2023 yılının sağlıklı ve başarılarla dolu bir yıl olmasını diledi.

YENİ YILIN İLK DAKİKALARINDA

NARKOTİK EKİPLERİ SAHADAYDI

Aksaray’da yeni yılın ilk dakikalarında narkotik ekipleri hassas burunlu narkotik köpeği ‘İrma’ eşliğinde cadde ve sokaklarda denetim yaptı. Vatandaşların huzur ortamı içerisinde yeni yıl eğlencelerine katılması ve olumsuzlukların önlenmesi için yapılan denetimlerde cadde ve sokaklardaki eğlence mekanlarının önlerinde NSM ekiplerince önlem aldı. Foto-Haber: Şeyda COŞAR

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası