Gündem

İklim değişikliği farkındalık atölyesi çalışmaları başladı

Aksaray’da öğrenciler için iklim değişikliği farkındalık atölye çalışmaları yapılması için Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA), Kuzeyboruspor kulübü ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında Aksaray merkez..

İklim değişikliği farkındalık atölyesi çalışmaları başladı
banner

Aksaray’da öğrenciler için iklim değişikliği farkındalık atölye çalışmaları yapılması için Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA), Kuzeyboruspor kulübü ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında Aksaray merkez ve ilçelerinde öğrenim gören öğrencilerimize yönelik iklim değişikliği farkındalık atölye çalışmaları başlandı.

KUZEYBORU OYUNCULARI PROJEYE DESTEK VERDİ

Proje kapsamında, Aksaray merkez ve ilçelerinde 5’inci sınıflarda öğrenim gören çocukların iklim değişikliğinin olumsuz etkileri konusunda bilinçlenmesi, bu alanda düşünme ve davranışlarının değişmesi amaçlanıyor.

Kuzeyboru’dan yapılan açıklamada “Protokol kapsamında okullarımızda çocuklar için iklim değişikliği farkındalık atölye çalışmaları yapılmış olup atölyelerde Kuzeyboru voleybol takımının oyuncuları da öğrencilerimize eşlik ederek projeye destek verdi” denildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası