banner
Gündem

İl Tarım Müdürlüğü’nde görev değişimi

Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Nejdet Demir atandı. Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav ise Kayseri’ye il müdürü olarak atandı. Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete’de yayınlandı. Karara..

İl Tarım Müdürlüğü’nde görev değişimi
banner

Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Nejdet Demir atandı. Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav ise Kayseri’ye il müdürü olarak atandı.

Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete’de yayınlandı. Karara göre, Aksaray  İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav Kayseri Tarım ve Orman İl Müdürü olarak atanırken, yerine Denizli İl Müdür Yardımcılığı görevi yapan Nejdet Demir atandı.

NEJDET DEMİR KİMDİR?

1972 Denizli doğumlu olan Nejdet Demir,  1990 Kars Tarım İl Müdürlüğüne  teknisyen olarak atandı.  1995 yılında Kars Tarım İl Müdürlüğünde Mühendis olarak görev alan Demir, 1996–98 yılları arasında Kars Tarım İl Müdürlüğü Çiftçi Eğitim ve Yayım Şube Müdürü (Tedvir) görevini aldı. Demir, 1999–2000 yıllarında Denizli Bozkurt İlçe Müdürü, 2000–2012 yıllarında Denizli Tarım İl Müdürlüğünde Mühendisi, 2012yılından bu güne kadar da Denizli Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü. Evli 2 çocuk babası olan Demir, orta düzeyde İngilizce bilmektedir. Haber: Şeyda COŞAR

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası