banner
Gündem

İlçe başkanlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’un başkanlığında İlçe Başkanlarıyla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. 2023 yolunda yapılacak çalışmalar ve ilçelere gerçekleştirecek yatırımların yanı sıra gündemin değerlendirildiğini aktaran İl Başkanı..

İlçe başkanlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi
banner

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’un başkanlığında İlçe Başkanlarıyla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

2023 yolunda yapılacak çalışmalar ve ilçelere gerçekleştirecek yatırımların yanı sıra gündemin değerlendirildiğini aktaran İl Başkanı Altınsoy, teşkilatın her bir mensubuyla inanç ve aşkla çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Toplanma amaçlarının istişare yapmak olduğuna vurgu yapan Altınsoy, “AK Parti’mizin mayasında; istişare, samimiyet ve hizmet var. ‘Güçlü Türkiye’ sloganımızla millete hizmet yolunda neler yapabiliriz onun derdindeyiz. İstişarenin faydasını bugüne kadar çok gördük. Şimdi de şehrimizin ve ilçelerimizin problemleri, dertleri neyse dinleyip çözüm bulmaya çalışacağız. Birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var. Bu anlamda da istişare yapmaya her zaman devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yaklaşık olarak üç saat süren toplantıda ilçe başkanları, yapılan teşkilat çalışmaları ve ilçelerin sorunları hakkında bilgiler verdi. Toplantıya Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk,  Ağaçören İlçe Başkanı Tahsin Köse, İl Teşkilat Başkanı İbrahim Ulusoy, Sarıyahşi İlçe Başkanı Alim Eraslan, Sultanhanı İlçe Başkanı İshak Yumuşak, Gülağaç İlçe Başkanı Harun Abur, Güzelyurt İlçe Başkanı Murat Günalp, Eskil İlçe Başkanı İbrahim Kırlı, Ortaköy İlçe Başkanı Zeki Baba katıldı. (Haber Bülteni)

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası