banner
Spor

İskenderunspor hazırlıkları sürüyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor’un Antalya kampı sona erdi. Siyah beyazlı ekip 2. yarının ilk maçı olan İskenderunspor ile karşı karşıya gelecek. Aksaray Belediyespor..

İskenderunspor hazırlıkları sürüyor
banner

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor’un Antalya kampı sona erdi. Siyah beyazlı ekip 2. yarının ilk maçı olan İskenderunspor ile karşı karşıya gelecek.

Aksaray Belediyespor Tesisleri’nde Şaban Yıldırım nezaretinde yapılan antrenman, ısınma ve pas çalışmasıyla başladı. 2’ye 2 dar alanda top kazanma ve savunma-hücum çalışmasıyla devam eden idman çift kale maç ile sona erdi. Siyah beyazlı ekip 14 Ocak Pazar günü saat 14.00’te İskenderunspor’u Dağılgan Stadında konuk edecek.

Takımın son durumunu değerlendiren Yıldırım,”Güzel bir kamp dönemi geçirdik. Takımımıza giden ve gelen oyuncularımız oldu. İkinci yarıyı galibiyetle başlamak istiyoruz. Bunun için kendi tesislerimizde sıkı çalışıyoruz. Bu çalışmalarında karşılığını sahada daha iyi mücadele ederek kazanmak istiyoruz. Tüm sporseverleri de maça davet ediyoruz “diye konuştu. Haber: Alim ÖZTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası