banner
Gündem

İYİ Parti heyeti kan bağışında bulundu

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer, ‘toplum yararına örnek davranış’ temasıyla İYİ Parti yönetimiyle kan bağışında bulundu. Gün içerisinde SGK İl Müdürlüğü, İl..

İYİ Parti heyeti kan bağışında bulundu
banner

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer, ‘toplum yararına örnek davranış’ temasıyla İYİ Parti yönetimiyle kan bağışında bulundu.

Gün içerisinde SGK İl Müdürlüğü, İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve Özel Aksaray Hastanesinde ziyaretler gerçekleştiren Karacaer,  daha sonra 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’na gelerek İl Başkanı Sercan Belgemen ve Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz ile birlikte Kızılay’ a kan bağışında bulundu.

Kan vererek örnek bir davranış sergilediklerini söyleyen Karacaer, kan bağışının toplumun sağlık hizmetlerine katkı sağlamak adına önemli bir rol oynadığını ve bu tür desteklerin devam etmesinin gerekliliğini hatırlattı. (Haber Bülteni) 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası