banner
Asayiş

Jandarmadan çocuklara güvenli internet eğitimi

Jandarma ekipleri  “Güvenli Okul, Güvenli Gelecek” projesi kapsamında Bebek Köyü İlkokulu’nu ziyaret etti. Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen Aksaray Merkez Bebek Köyü İlkokulu ziyaretinde öğrencilere internete olan bağlılıklarını..

Jandarmadan çocuklara güvenli internet eğitimi
banner

Jandarma ekipleri  “Güvenli Okul, Güvenli Gelecek” projesi kapsamında Bebek Köyü İlkokulu’nu ziyaret etti.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen Aksaray Merkez Bebek Köyü İlkokulu ziyaretinde öğrencilere internete olan bağlılıklarını en aza indirebilmek ve interneti bilinçli kullanmalarını sağlamak, internetten gelebilecek her türlü maddi ve manevi zararlara karşı kendilerini savunabilecek olgunluğa erişmelerini mümkün kılmak amacıyla internet bağımlılığı ve güvenli internet kullanımı konularında eğitim verildi.

Eğitimlerin yanı sıra çocuklarla bir süre vakit geçiren ekipler, tanıtım amacıyla çocuklarla Jandarma Genel Komutanlığı tarafından hazırlanan ‘Tim Jandarma Çizgi Filmi’ni izledi. Ayrıca jandarmanın yapmış olduğu faaliyetlerle ilgili bilgi veren ekipler, ziyaret sonunda öğrencilere Jandarma çocuk dergisi ve boyama kitabı hediye etti.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim-öğretim hayatlarını huzur ve güven içerisinde sürdürmeleri için eğitim ve farkındalık faaliyetlerimize hassasiyetle devam edilecektir” denildi. Haber: Sümeyye ÇALIŞKAN

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası