banner
Asayiş

Jandarmadan zehir tacirine baskın

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı  sorumluluk bölgesinde uyuşturucu madde kullanan, bulunduran veya imal ve ticaretini yapan şahıs/şahısların yakalanması için çalışmalar yürütüyor. Bu kapsamda  Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, İl Jandarma Komutanlığına..

Jandarmadan zehir tacirine baskın
banner

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı  sorumluluk bölgesinde uyuşturucu madde kullanan, bulunduran veya imal ve ticaretini yapan şahıs/şahısların yakalanması için çalışmalar yürütüyor.

Bu kapsamda  Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Şube Müdürlüğü Ekiplerince Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti yapan şahıslara yönelik istihbarı çalışmalar yapıldı.  Merkez İlçe mülki sınırları içerisinde 1 şahsın uyuşturucu veya uyarıcı madde kullandığı ve bulundurduğu tespit edildi. Söz konusu adrese düzenlenen operasyon sonucunda T.Ç. gözaltına alındı.

Şahsın bulunduğu adreste yapılan aramalarda;   sentetik cannabinoid, esrar, metamfetamin, hap, ruhsatsız tabanca ve 3 kama ele geçirildi. Şüpheli şahıs, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Haber: Ali FURAT 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası