banner
Asayiş

Jandarmanın baskın yaptığı atölyede cephanelik çıktı 

Aksaray’da, jandarmanın operasyon düzenlediği atölyede 3 tabanca, çok sayıda tabanca malzemesi ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Şüpheli T.T. tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı KOM Şube Müdürlüğü, bir şüphelinin yasa..

Jandarmanın baskın yaptığı atölyede cephanelik çıktı 
banner

Aksaray’da, jandarmanın operasyon düzenlediği atölyede 3 tabanca, çok sayıda tabanca malzemesi ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Şüpheli T.T. tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı KOM Şube Müdürlüğü, bir şüphelinin yasa dışı yollarla temin ettiği silahları atölye kurarak namlularını değiştirdiği bilgisi üzerine operasyon başlattı.

Ekipler şüpheli T.T.’yi takibe aldı. Atölyesine yapılan baskında 3 tabanca, 15 tabanca gövdesi, 5 tabanca namlusu, 54 tabanca yayı, 15 tabanca kapak takımı, 8 tabanca şarjörü ile bir miktar uyuşturucu ele geçirdi. Gözaltına alınan T.T işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. (Haber Bülteni) 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası