banner
Spor

Judocu sporcular Afyonkarahisar’dan madalyalarla döndü

Afyonkarahisar’da düzenlenen ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen 600 sporcu, Okul Sporları Judo Küçükler Türkiye Şampiyonasında ter döktü. Afyonkarahisar Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda düzenlenen Okul Sporları Judo Küçükler..

Judocu sporcular Afyonkarahisar’dan madalyalarla döndü
banner

Afyonkarahisar’da düzenlenen ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen 600 sporcu, Okul Sporları Judo Küçükler Türkiye Şampiyonasında ter döktü.

Afyonkarahisar Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda düzenlenen Okul Sporları Judo Küçükler Türkiye Şampiyonası heyecan dolu müsabakaların ardından sona erdi. Dereceye giren sporcular, ödüllerini Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen’in elinden aldı. Ödül töreni, sporcuların emeklerinin ve başarılarının takdir edildiği anlamlı bir etkinliğe dönüştü.

‘MADALYALARI AKSARAY HALKINA ARMAĞAN EDİYORUZ’

Yarışmalardan madalya ile dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Aksaray Gençlik Spor İl Müdürlüğü Judo antrenörü Muzaffer Uluçam, “Şampiyonada İbrahim Emir Uluçam birinci, Elif Ok ikinci, Muhammed Enes Saf üçüncü olarak bizleri gururlandırdı. 600 sporcu içinde 3 madalya ile dönmek gerçekten iyi bir başarı. Bu madalyaları Aksaray halkına armağan ediyoruz” diye konuştu. Haber: Alim ÖZTAŞ 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası