banner
Esnaf

Kaliteli giyimin adresi

Aksaray’da 2 yıldır hizmet veren giyim mağazasının ikinci şubesi Aksaray ParkSite Alışveriş Merkezi’nde açıldı. Aksaray ParkSite Alışveriş Merkezi’nde hizmet veren PRN Clothing Store giyim mağazasının müdürü Erhan Er bünyelerindeki markalar..

Kaliteli giyimin adresi
banner

Aksaray’da 2 yıldır hizmet veren giyim mağazasının ikinci şubesi Aksaray ParkSite Alışveriş Merkezi’nde açıldı.

Aksaray ParkSite Alışveriş Merkezi’nde hizmet veren PRN Clothing Store giyim mağazasının müdürü Erhan Er bünyelerindeki markalar hakkında detaylı bilgiler verdi.

‘MARKALLAŞMA SÜRECİNDEYİZ’

Ünlü markaların ürünlerini birleştirerek müşterilere kaliteli hizmet sunduklarınıbelirten mağaza müdürü Er, “İlk mağazamız Niğde’de açılmıştı. Sonra markamızı genişletmek amacıyla farklı şehirlere de yönelmek istedik. Böylece iki yıl önce Aksaray’da Şemsiyeli Sokak’ta müşterilerimize kapımızı açtık. Şehrimizde ikinci şube açarak markalaşma planımızı gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

‘BİZİM İÇİN KALİTE ÖNEMLİDİR’

Geniş ürün yelpazesiyle vatandaşlara hizmet verdiklerini bildiren mağaza yetkilisi Er, “Kadın, erkek ve çocuk giyimi reyonlarımız mevcuttur. Kadın giyimleri Koton ve Mavi, erkek giyim reyonu ise Koton, Mavi, Cazador, Brango markalarından oluşmaktadır. Çocuk giyimleri için Koton ve Defacto markalarından giyim modelleri sunmaktayız. Ayrıca, mağazamızda giyim çeşitleriyle birlikte aksesuar ve parfümlerimiz de var. Mağazamızdaki tüm reyonlar seçili markalardan oluşuyor. Kaliteli hizmet verebilmek adına çalışıyoruz” dedi.

HEM MAĞAZADA HEM DE İNTERNET SİTESİNDE

Müşterilerin hem mağazada hem de farklı internet sitelerinde alışveriş yapma imkanı olduğunu dile getiren Er şöyle konuştu: “Satışlarımız çevrim içi olarak güvenli internet siteleri üzerinden de yapılmaktadır. Online satış için kendi kurumsal internet sitemiz var, aynı zamanda müşterilerimiz Trendyol, N11, Çiçek Sepeti gibi siteler üzerinden alışveriş yapabilirler. Müşterilerimize kredi kartı, nakit ve taksitli olarak farklı ödeme seçenekleri sunuyoruz.” Foto-Haber: Aigerim İRGEBAY

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası