banner
Gündem

Karacaer: ‘Aksaray ‘ı hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız’

‘Kapı çal, gönül al’ etkinliği ile seçim çalışmalarına devam eden İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, “Ereğlikapı Mahallesi’nin göstermiş olduğu teveccüh bizlerin çalışma şevkini artırdı. Hemşehrilerimizin destekleriyle iyi..

Karacaer: ‘Aksaray ‘ı hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız’
banner

‘Kapı çal, gönül al’ etkinliği ile seçim çalışmalarına devam eden İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, “Ereğlikapı Mahallesi’nin göstermiş olduğu teveccüh bizlerin çalışma şevkini artırdı. Hemşehrilerimizin destekleriyle iyi belediyecilik,  iyi hizmet nedir, herkese göstereceğiz.  Kadim şehrimiz Aksaray’ı beraber yöneteceğiz ve hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız” dedi.

Gündüz resmi kurumlar ve esnaf ziyaretlerinde çalışanlar ile bir araya gelen Karacaer, akşamları da her gün farklı mahallelerde vatandaşlarla buluşuyor. Yorulmak nedir bilmediklerini ifade eden Karacaer, Aksaray’ın hak ettiği hizmeti İYİ Parti’yle alacağını vurguladı. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası