banner
Gündem

Karacaer tempo artırdı

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkanı Adayı Tuğrul Karacaer, Çardak-Altınkaya Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ederek projelerini anlattı. Karacaer burada yaptığı açıklamada seçimden önce başka sonra başka konuşan bir belediye başkanı..

Karacaer tempo artırdı
banner

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkanı Adayı Tuğrul Karacaer, Çardak-Altınkaya Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ederek projelerini anlattı.

Karacaer burada yaptığı açıklamada seçimden önce başka sonra başka konuşan bir belediye başkanı olmayacağını söyleyerek; “Yetimin, garibanın hakkını gözeteceğiz. Elhamdülillah bugüne kadar boğazımdan haram lokma geçmedi, bundan sonra da geçmeyecek! Eğer geçecekse Allah bana belediye başkanlığı makamını nasip etmesin” dedi.

Desteklerinden dolayı dernek mensuplarına teşekkür eden Karacaer sonrasında Salı Pazarı’na geçerek esnaf ve halkla buluştu.

Krizle ve düşük alım gücüyle zor durumda olan esnafları dinlediklerini ve esnafınbelediyede değişim beklediğini söyleyen Karacaer,“Maalesef ekonomik kriz çarşıyı pazarı vurdu. Poşetler, pazar arabaları artık dolmuyor, insanımızın alım gücü çok düştü. İnşallah belediyeyi kazandığımızda hep birlikte bu ekonomik krize karşı Aksaray halkını rahatlatacak önlemler alacağız. Bu konuda en önemli görev de Aksaray Belediyesi’nin olacak. Park-bahçe, her belediyenin yaptığı rutin ve kolay işler. Asıl olan bu ekonomik krizi iliklerine kadar hisseden Aksaraylı hemşerilerimin derdine çare olmaktır” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası