banner
Gündem

Karaman, genç girişimcilerle tecrübelerini paylaştı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Aksaray İl Genç Girişimciler Kurulu’nun düzenlediği ‘Her Ay Bir Söyleşi’ programı, iş dünyasının önemli isimlerini genç girişimcilerle buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda genç girişimcilerin..

Karaman, genç girişimcilerle  tecrübelerini paylaştı
banner

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Aksaray İl Genç Girişimciler Kurulu’nun düzenlediği ‘Her Ay Bir Söyleşi’ programı, iş dünyasının önemli isimlerini genç girişimcilerle buluşturmaya devam ediyor.

Bu kapsamda genç girişimcilerin bu ayki konuğu Kuzeyboru Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karaman oldu. ‘Girişimcilik ve İnovasyonda Başarı’ başlıklı söyleşide Karaman, iş sektörüne girişinden itibaren yaşadığı zorlukları ve bu zorlukları nasıl aştığını detaylı bir şekilde paylaştı.

Karaman, genç girişimcilere, her dönemin kendi meydan okumalarını getireceğini ancak bu zorlukları fırsata çevirerek büyümenin mümkün olduğunu ifade etti. Kuzeyboru’nun sektördeki yükselişini, azim ve stratejik yatırımlarının bir sonucu olarak gören Karaman, iş dünyasında kalıcı bir başarı elde etmek için sürekli öğrenmeye ve gelişime açık olmanın önemine vurgu yaptı.

SEKTÖRDEKİ LİDER KONUMUNA YÜKSELİŞİ

Söyleşide, Kuzeyboru’nun sektördeki lider konumuna yükselme süreci ele alındı. Karaman, şirketin başlangıçta sektördeki yüzlerce firma arasında son sırada olduğunu, ancak verdikleri mücadele ve stratejik yatırımlarıyla bugün dünyanın önde gelen markalarından biri haline geldiklerini belirtti. Başarılarının arkasındaki sırları paylaşan Karaman, genç girişimcilere, her adımın öğrenme ve gelişme fırsatı olduğunu hatırlatarak, kendi deneyimlerinden çıkardığı dersleri aktardı.

HALKA ARZ SÜRECİ VE TECRÜBELER

Karaman, Kuzeyboru’nun halka arz sürecini de detaylı bir şekilde anlattı. Bu sürecin şirket için ne anlam ifade ettiğini ve nasıl yönetildiğini genç girişimcilere aktaran Karaman, finansal açıdan şeffaf olmanın ve yatırımcı ilişkilerine önem vermenin başarıya giden yolda kritik bir rol oynadığını belirtti. Genç girişimcilere, işlerini büyütme ve sürdürülebilir bir başarı elde etme yolunda halka arzın avantajlarını değerlendirme konusunda önemli tavsiyelerde bulundu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası