banner
Asayiş

Karşı şeride geçen otomobil motosiklet ile çarpıştı: 2 yaralı

Aksaray’da bir otomobil karşı şeride geçip motosiklet ile çarpıştı. Kazada Afganistan uyruklu Serajuddın S. (19) ile otomobil sürücüsü Cengizhan D (35) yaralandı. Kaza, İstiklal Mahallesi 4262 Sokak’ta meydana geldi. Cengizhan..

Karşı şeride geçen otomobil motosiklet ile çarpıştı: 2 yaralı
banner

Aksaray’da bir otomobil karşı şeride geçip motosiklet ile çarpıştı. Kazada Afganistan uyruklu Serajuddın S. (19) ile otomobil sürücüsü Cengizhan D (35) yaralandı.

Kaza, İstiklal Mahallesi 4262 Sokak’ta meydana geldi. Cengizhan D. yönetimindeki  07 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybedip karşı şeride geçmesi sonucunda, Serajuddın S. yönetimindeki 68 plakalı motosiklet ile çarpıştı.

Savrulun otomobil yol kenarındaki elektrik direğine çarparak durdu. Kazada Cengizhan D. ile Serajuddın S. yaralandı. İhbar edilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı iki sürücü , ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Serajuddın S’nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Foto-Haber: Erkan Altuntaş

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası