banner
Gündem

‘Kendinizi çok geliştirmelisiniz’

LİSE ÖĞRENCİLERİ İLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞAN VALİ KUMBUZOĞLU; ‘YAPAMAYACAĞINIZ, ALTINDAN KALKAMAYACAĞINIZ HİÇBİR PROBLEM OLAMAZ. GELECEK SİZİNDİR’ Öğrencilerin istek ve taleplerini dinleyen Vali Kumbuzoğlu; gençleri ideallerini gerçekleştirmek için çok çalışmaya kendilerini..

‘Kendinizi çok geliştirmelisiniz’
banner

LİSE ÖĞRENCİLERİ İLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞAN VALİ KUMBUZOĞLU; ‘YAPAMAYACAĞINIZ, ALTINDAN KALKAMAYACAĞINIZ HİÇBİR PROBLEM OLAMAZ. GELECEK SİZİNDİR’

Öğrencilerin istek ve taleplerini dinleyen Vali Kumbuzoğlu; gençleri ideallerini gerçekleştirmek için çok çalışmaya kendilerini çağın gereklerine göre sürekli yenilemelerini istedi.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu Aksaray Üniversitesi ve lise öğrencileriyle iftar programlarında bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Şehit Pilot Hamza Gümüşsoy’un adını taşıyan Fen Lisesi öğrencileriyle iftarda buluşan Vali Kumbuzoğlu iftar sonrası öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Gençlere ileriki yaşamlarında yapmak istedikleri, hedefledikleri mesleklerle ilgili hasbihal eden Kumbuzoğlu; geleceğin sahibinin gençler olacağını bu nedenle gençlerin altında kalkamayacağı hiçbir problemin olmayacağını söyledi.

Bugünün gençlerinin geleceğin mutlak sahipleri olacağını kaydeden Vali Kumbuzoğlu; İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan ile Şehit Pilot Hamza Gümüşsoy Fen Lisesi öğrencilerine gelişen çağda kendilerini çok iyi yetiştirmelerinin önemine dikkat çekti.

Gençlere ‘Bütün makamları ve mevkileri kime emanet edeceğiz’ diyen Vali Kumbuzoğlu; sözlerini şu ifadelerle noktaladı: “Geleceğin, valileri, mühendisleri, doktorları, kaymakamları, sağlıkçıları, öğretmenleri sizler olacaksınız. Her kesimin, annelerin babaların dualarını alacaksınız. Sizlere güveniyoruz.” (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası