banner
Gündem

Kentsel dönüşümde ihale süreci başlıyor

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının destekleriyle şehir merkezindeki Hamidiye Mahallesi’nde başlatılan ‘Kentsel Dönüşüm’ projesinde inşaat çalışmalarının başlatılması için ihale süreci başlıyor. Şehrin kalbinde gerçekleştirilen ‘Kentsel Dönüşüm’ projesiyle ilgili açıklamalarda..

Kentsel dönüşümde ihale süreci başlıyor
banner

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının destekleriyle şehir merkezindeki Hamidiye Mahallesi’nde başlatılan ‘Kentsel Dönüşüm’ projesinde inşaat çalışmalarının başlatılması için ihale süreci başlıyor.

Şehrin kalbinde gerçekleştirilen ‘Kentsel Dönüşüm’ projesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Kentsel Dönüşüm alanında çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi. Başkan Dinçer, yıkım işlemlerinin büyük oranda tamamlandığını ihale sürecinin ardından inşaat çalışmalarının başlayacağını duyurdu.

Hamidiye Mahallesi kentsel dönüşüm alanında yıkım işlemlerini gerçekleştiren Aksaray Belediyesi şuana kadar toplamda 62 yapının yıkımını gerçekleştirerek atıkları alandan temizledi. Geriye kalan 18 yapının da yıkımını ocak ayı içerisinde tamamlamayı planlayan belediye ekipleri, inşaat çalışmalarının başlatılması için bir alan oluşturuyor.

Aksaray Belediyesi ile iş birliği içerisinde ‘Kentsel Dönüşüm’ projesini gerçekleştiren TOKİ ise inşaat yapım işleri için 23 Ocak Pazartesi günü ihaleye çıkacak. İhale sürecinin tamamlanması ile başlayacak olan inşaat çalışmaları ile süreç hızlandırılmış olunacak.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası